L’Ajuntament de Valls ha encarregat la redacció del projecte d’enderroc d’uns edificis en mal estat en un àmbit de més de 800m2. Aquesta actuació és el primer pas en l’ordenació de la zona, punt estratègic per la proximitat amb l’entorn patrimonial de l’Església de Sant Joan. L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, destaca que amb els enderrocs hi ha voluntat de donar vida a la zona.

PUBLICITAT

La Junta de Govern Local ha aprovat de manera definitiva el projecte de rehabilitació de l’edifici històric de Ca Xapes amb un pressupost de contracte de 3.010.000 euros.

També s’ha aprovat la licitació de la primera fase d’obres de modernització de l’enllumenat del polígon industrial de Valls per un import de 349.500 euros.

En tercer lloc s’ha donat llum verda al plec de clàusules que ha de regir la contractació de les obres de millora del pavelló poliesportiu del Centre Esportiu del Vilar per un import de 64.800 euros.

Els integrants de la Junta de Govern també han ratificat contractar els treballs d’ampliació dels estudis arqueològics que es disposen sobre Ca Padró per rehabilitar-lo i convertir-lo en un nou equipament públic municipal per a l’Escola de Música Municipal Robert Gerhard.

Finalment, s’ha ratificat la contractació de l’empresa Hub to Laten per a la redacció del projecte constructiu de la segona fase del carril bici per un import de 9.500 euros.

PUBLICITAT