El Pius Hospital de Valls ha incorporat aquest mes de juliol a la seva cartera d’especialitats l’oftalmologia pediàtrica per a infants i joves de 0 a 18 anys. D’aquesta manera, en el marc de l’acord de col·laboració per a la millora de la prestació de serveis de salut al territori entre l’Hospital Universitari Joan XXIII, l’Institut Català de la Salut i la Regió Sanitària de Tarragona, el centre sanitari vallenc amplia la seva Unitat d’Oftalmologia, fins ara reservada a la població adulta, amb la especialitat pediàtrica infantil i juvenil.

PUBLICITAT

A més de les consultes, revisions i tractaments, també es realitzaran operacions de cirurgia infantil i estrabisme.

Es guanya així en proximitat i eficàcia amb un servei de qualitat i alta resolució que evita que els pacients s’hagin de desplaçar.

PUBLICITAT