La sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Valls es farà aquest dilluns 26 de juliol, a les cinc de la tarda, per videoconferència.

PUBLICITAT

El ple aprovarà la concessió d’honors i distincions a favor de la científica Maria Murta Casanovas i l’aviadora Dolors Vives Rodon, amb la proposta d’inclusió d’un retrat a la Galeria dels Ciutadans Il·lustres.

El punt més destacat de l’ordre del dia serà l’aprovació del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva de Valls per als anys 2021 i 2024. D’altra banda, també se sotmetrà a votació la bonificació ICIO obres per a la reforma i ampliació de la casa de les Punxes, situada al carrer Francesc Gumà i Ferran 2.

En l’apartat de mocions, el grup municipal de la CUP en presentarà una per garantir el dret a la interrupció de l’embaràs al sistema sanitari públic. La mateixa CUP i Junts per Valls en presentaran una altra en suport a les persones encausades de l’Alt Camp, al Marcel Vivet i de rebuig a la sentència de l’Audiència Provincial i dels dos represaliats també de l’Alt Camp.

El ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT