La Fira de Santa Úrsula de Valls comptarà amb l’estrena d’un espectacle familiar titulat “Candela, la de la colla dels estels”, en què participen creadors i artistes de les tres comarques que integren el Camp de Tarragona. La presentació tindrà lloc la setmana del 18 al d’octubre, tant en horari familiar durant el cap de setmana con en algunes sessions escolars entre setmana. Es tracta d’una coproducció de la Xarxa de Cultura de Valls, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

PUBLICITAT

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, explica que el motiu de l’estrena d’aquest espectacle és una picada d’ullet a la celebració de les Festes Decennals de la Candela, previstes per l’any que ve.

La petita Candela, amant dels castells, serà la protagonista. La narradora, Montserrat Cebrián, explica que en el muntatge es vol donar representació a tots els col·lectius que formen part d’una colla.

Un dels altres autors, Joan Reverté, aprofundeix sobre l’escenografia de l’espectacle.

Els creadors realitzaran una residència tècnica i artística al Teatre Principal abans de l’estrena.

Aquesta proposta segueix la línia iniciada d’espectacles amb aroma casteller programats la darrera dècada per Santa Úrsula.

PUBLICITAT