Comerç de Valls organitza una nova edició del Fora Estoc de temporada que tindrà lloc els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre. Una vintena d’establiments s’han adherit a aquesta acció promocional per cloure la temporada d’estiu i oferir a la població l’oportunitat de trobar productes a preus molt rebaixats.

PUBLICITAT

Les persones interessades en trobar oportunitats i gangues podran gaudir del Fora Estoc durant tres dies: dimecres dia 1, dijous dia 2, divendres dia 3 i dissabte dia 4 de setembre en horari comercial de matí i tarda. Els comerços que participen al Fora Estoc situaran paradetes davant dels seus locals en els principals carrers de la ciutat.

Els comerços participants en aquesta edició són: Agrovalls, Bindi, Bitxets, Carreras, Chic Bebè, Cortès, Ditec, Domènech, Edelweis, Encants a mida, Espai casa, Friut & co, Les coses de Marina, Lila, Lluïsa Vives, Madd, Nardo, Pluvinet i Xiquets.

PUBLICITAT