L’Ajuntament de Valls convoca noves subvencions per poder continuar rehabilitant els edificis del Centre Històric de la ciutat. Tot plegat, amb l’objectiu de poder millorar el parc d’habitatges del nucli antic entre el veïnat on en els darrers tres anys s’han reformat uns 33 edificis. En total, la subvenció d’ajuts ascendeix fins als 70.000 euros, un 40% més que en les anteriors convocatòries.

PUBLICITAT

Des del consistori vallenc s’hi activa en motiu per poder readaptar les zones comunes dels edificis i façanes a la normativa vigent en accessibilitat i enllumenat artístic en els béns culturals del Centre Històric catalogats com d’interès local o nacional.

Amb aquesta injecció, també es pretén millorar l’interior d’algunes edificacions malmeses i alguns enderrocs per poder recuperar aquests immobles.

En aquests ajuts s’hi poden acollir els propietaris que hagin efectuat obres als seus immobles des del mes d’octubre de l’any passat.

La convocatòria tindrà disponibilitat fins el proper 6 d’octubre i el servei es podrà demanar de manera telemàtica a la Seu Electrònica Municipal o des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

PUBLICITAT