CB Valls i Club Bàsquet Tarragona esvairan els dubtes sobre qui serà l’equip que accedeixi als vuitens de final de la Lliga Catalana EBA.

PUBLICITAT

Els vallencs ho tenen tot a favor per aconseguir el bitllet a la següent fase, ja que depenen d’ells mateixos, però serà un partit a cara o creu.

Només amb una victòria ja es col·locarien a la fase final de la Lliga, però en cas que el CBT guanyés, el CB Salou seria qui accedís a la següent ronda. El Club Bàsquet Tarragona per la seva banda, necessita una diferència de 27 punts per classificar-se.

Així valorava el partit previ decisiu el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

Una eliminatòria que despertarà totes les mirades perque torna un derbi d’alçada, tot i que també servirà per poder anar rodant els equips per la lliga regular que tot just arrencarà el proper 3 d’octubre.

Per aquest duel, el Joana Ballart disposarà del 70% de l’aforament en què s’hi espera un ple absolut de les localitats permeses per viure de nou una pugna per una plaça a vuitens de final.

El matx, serà dissabte a partir de les 19h de la tarda i es podrà seguir en directe per streaming a CB Valls Televisió i Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT