Destaquem el més important d’avui divendres 17 de setembre i és que parlem de les festes Decennals 2021 + 1 que ja coneixem la proposta “La Boda” que serà interpretada per l’escola de dansa Adagi de Valls.

PUBLICITAT

En aquest cas, es tracta d’una dansa contemporània que s’inspira en la sarsuela de l’obra “La boda” de Luis Alonso i que va ser tot un èxit al Teatre Fortuny de Reus l’any 2019. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, explica que es mantindrà la tradició que les festes Decennals 2021 + 1 segueixin posant en relleu les obres artístiques no només de Valls sinó de tot el Camp de Tarragona

Amb tot, la situació sanitària ha obligat a adaptar el treball de les peces en funció de les possibilitats de mobilitat dels intèrprets. La varietat de composicions per a duets, solistes i grups més grans, ha permès que s’avanci en moltes d’elles per tal de poder anar matisant el treball coreogràfic fins que a finals d’any es puguin reunir la totalitat d’artistes per al treball conjunt. 

L’obra s’estrenarà al Teatre Principal el proper dijous 3 de febrer. Una proposta de dansa innovadora i significativa, tant pel que fa al contingut coreogràfic com pel que representa la comunió d’intèrprets novells i joves promeses.

Expliquem també que Valls celebrarà La Fira d’Intercanvi i Segona mà al pati de Casa Caritat el proper 25 de setembre.

Valls trasllada l’emplaçament habitual per l’objectiu de vendre, intercanviar o donar tot allò que no es necessita, però que encara es troba en bon estat. L’espai estarà obert a qualsevol persona major de 16 anys, a més de membres d’associacions i entitats. La proposta està oberta a tot el públic.

Els interessats a disposar d’una taula a la Fira d’Intercanvi i Segona Mà s’han d’inscriure prèviament a l’adreça de l’Ajuntament mediambient@valls.cat o bé telemàticament a través del següent enllaç: www.valls.cat/vallsmillora. La inscripció és gratuïta, però el nombre de places és limitat.

Durant la jornada s’aplicaran els protocols de seguretat i prevenció contra la covid-19 amb l’objectiu de celebrar l’esdeveniment amb les màximes garanties de seguretat per a organitzadors, expositors i visitants.

Obrim plana política perquè també s’han anunciat els principals acord de la Junta de Govern de Valls d’aquest 16 de setembre. 

En primer lloc, l’inici dels expedients d’expropiació de dos immobles situats al C/Sant Oleguer i Sant Antoni. D’aquesta manera, s’inicia l’expedient per a l’adquisició directa de l’edifici conegut com a Ca Ferran al  C/de l’Església nº 17.

En segon lloc, s’ha ratificat i adjudicat el contracte del projecte de millora de les voreres i la xarxa d’aigua del passeig de l’Estació. D’aquesta manera, s’ha atorgat a l’empresa Sociedad General de Aguas de Barcelona per un import de 477.019€.

Finalment, s’han provat els contractes de col·laboració de la marca turística VisitaValls amb els esportistes Albert Pérez i Albert Martín, amb 800€ de patrocini per a cadascun per tal de potenciar la marca de la ciutat i expandir-la arreu.

A més també informem que l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania ha modificat el seu horari a habitual aquest dijous 16 de setembre. 

L’horari serà de 10 a 14h de dilluns a divendres, i de 17 a 19.30h dimarts i dijous. Cal demanar cita prèvia a través del web de l’Ajuntament i pels canals telemàtics.

I parlem d’esports, perquè s’aproxima un gran duel d’alçada al Joana Ballart per un bitllet a la següent fase entre el CB Valls i el CBT. Els dos equips esvaïran els dubtes sobre qui serà l’equip que accedeixi als vuitens de final de la Lliga Catalana EBA. Els vallencs ho tenen tot a favor per aconseguir el bitllet a la següent fase, ja que depenen d’ells mateixos, però serà un partit a cara o creu. 

Només amb una victòria ja es col·locarien a la fase final de la Lliga, però en cas que el CBT guanyés, el CB Salou seria qui accedís a la següent ronda. El Club Bàsquet Tarragona per la seva banda, necessita una diferència de 27 punts per classificar-se.

Una eliminatòria que despertarà totes les mirades perque torna un derbi d’alçada, tot i que també servirà per poder anar rodant els equips per la lliga regular que tot just arrencarà el proper 3 d’octubre

Per aquest duel, el Joana Ballart disposarà del 70% de l’aforament en què s’hi espera un ple absolut de les localitats permeses per viure de nou una pugna per una plaça a vuitens de final. El matx, serà dissabte a partir de les 19h de la tarda i es podrà seguir en directe per streaming a CB Valls Televisió i Ràdio Ciutat de Valls.

I fins aqui, el #VALLSINFO d’aquest dijous 16 de setembre, us han parlat Jonay González i Èric Rosique, que tingeu un bon dia i fins la propera!

PUBLICITAT