El Club Bàsquet Valls comença l’aventura en lliga EBA davant la seva afició, al Joana Ballart contra el Baricentro Barberà. Una estrena per als d’Oriol Pozo amb una pretemporada de nivell amb diverses victòries de prestigi com la del Salou a Lliga Catalana EBA sobre la botzina o en l’últim test contra el Cornellà, equip de LEB Plata. A més també s’ha de comptar la bona imatge oferta lluitant contra equips d’alta categoria com és el Força Lleida de LEB Or. 

PUBLICITAT

D’altra banda, els vallencs volen oblidar les males sensacions del partit davant el CBT, en una lliga EBA que es preveu de les més emocionants dels darrers temps. Comandats per Oriol Besora, Marcus Vinicius, Jordi Llagostera o Jony Medina, els blanc-i-vermells voldran marcar la seva candidatura a l’ascens a LEB Plata com la temporada anterior.

El partit entre el CB Valls i el Barberà es jugarà dissabte, a les sis de la tarda, al pavelló Joana Ballart. Es podrà seguir en directe per CB Valls TV i Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT