JCA Cinemes Valls

Ja es troben disponibles les entrades de reserva pels actes d’esdeveniments culturals de Santa Úrsula 2021. A partir, d’avui dimecres 13 d’octubre es posen a disposició dels espectadors en la taquilla dels JCA Cinemes de Valls les entrades per a l’estrena de la pel·lícula “El pas. Santa Úrsula 1981”, que es troba prevista per al dijous 21 d’octubre a les 20 h. 

JCA Cinemes Valls
PUBLICITAT

La taquilla es trobarà oberta diàriament des de les 17.15 fins a les 21 h, per aquestes localitats que són gratuïtes. El film retrata el canvi d’època castellera que va suposar la diada de l’octubre de 1981, en què la Colla Vella va descarregar el primer quatre de nou amb folre del segle XX i la Colla Joves feu el mateix amb el cinc de vuit. 

Amb aquella jornada les colles vallenques i, per extensió, el món casteller feren un pas enorme recuperant nivells no assolits des del segle XIX. En concret el darrer castell de nou s’havia vist l’any 1893. Amb aquella diada va començar la segona època d’or dels castells.

L’acte de presentació comptarà amb la participació del periodista vallenc Josep Carles Rius, i president del Consell de la informació de Catalunya i de la Fundació Periodisme Plural, així com de l’equip artístic i tècnic de la pel·lícula i de representants de les dues colles dels Xiquets de Valls.

Finalment, les sessions del divendres, dissabte i diumenge les sessions per la pel·lícula de Santa Úrsula 1981, es podran recollir diàriament a taquilla 30 minuts abans de la sessió fins a poder exhaurir existències. Les projeccions seran a partir de les 20h.

PUBLICITAT