OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Ajuntament de Valls exigirà que els clubs cannàbics es situïn a més de 500 metres de les escoles i els centres sanitaris. Es tracta d’una decisió presa a la Junta de Govern, que ha aprovat el Pla Especial Urbanístic on es regula l’activitat d’aquests establiments. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

A la capital de l’Alt Camp es troben dos locals d’aquestes característiques, que tindran un termini de mig any per poder traslladar-se si volen seguir amb la seva activitat. Davant la possibilitat que altres negocis d’aquest caire es plantegessin instal·lar-se a la ciutat, el pla inclou la suspensió d’un any de les llicències de nous clubs, associacions o entitats on es consumeixi tabac, cànnabis o altres substàncies tòxiques legalment permeses.

El pla tampoc permetrà la instal·lació d’aquests establiments en zones de concentració comercial. El document estarà en termini d’exposició pública durant un mes i si no hi ha esmenes entrarà automàticament en vigor. Els dos negocis ja existents a la ciutat, situats a la zona de Portal Nou i a la plaça dels Garrofers ise’ls aplicarà una moratòria per adaptar-se a la nova normativa.

PUBLICITAT