La Unió Esportiva Valls aconsegueix la victòria per la mínima en el darrer sospir a pilota aturada obra d’Arnau Miró. Amb aquest primer triomf a domicili, els vallencs es col·loquen líders en solitari amb set punts després d’un partit que podria haver-se decantat per qualsevol de les dues parts.

PUBLICITAT

Una victòria agònica que arribava per l’estratègia amb una centrada milimètrica d’Eze, i Arnau Miró per l’escaire donava els tres punts als blanc-i-vermells. Així valorava aquest triomf, el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Partit complicat que se li va presentar als vallencs amb un Solsona amb ganes de redimir-se després del moment difícil que atravessa després de la dimissió a la banqueta de Victor Vera.

Tot i així, els vallencs van dominar gran partit a la primera part i en diverses ocasions mitjançant Guasch o les aproximacions de Miranda o Gómez.

Finalment, però, va ser a les acaballes de la segona meitat, on el central Arnau Miró de cap donava els tres punts als de Manel Cazorla. El proper partit, la UE Valls tornarà a El Vilar davant el Viladecans.

PUBLICITAT