El Grup del Teatre Principal ja fa setmanes que posa en funcionament i organitza la funció tradicional de Els Pastorets al Teatre Principal. Així doncs, el grup treballarà en grups de convivència per tal de poder veure més actors i actrius a l’escenari i tornar a la normalitat escènica de la representació dels Pastorets de sempre. 

PUBLICITAT

Amb tot, aquest any un nou equip de direcció es troba treballant per tal de tenir enllestit el guió que donarà vida a les peripècies del Fredolic, el Garrafó, la Sulina i la Mariana.

No faltaran de cap manera, els dimonis que s’enrabien i l’àngel que s’enfronta. I com sempre, hi haurà alguna sorpresa. Ben aviat, el grup començarà els assajos i ja es poden adquirir entrades.

Parlem de castells, i és que la Colla Joves s’anota el primer 3de8 de l’any per la diada de Santa Teresa, a El Vendrell. Ha sigut una de les primeres actuacions lliures de restriccions de l’any.

A banda del castell de vuit, els del carrer d’en Gassó han completat el 3de7 amb el pilar, el 4de7 i un vano de 5.

Els de la camisa vermella afronten la setmana decisiva de preparació de la diada de Santa Úrsula prevista per diumenge, a un quart d’una del migdia, a la plaça del Blat.

A la cita vendrellenca de la plaça Vella, també hi va ser la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els liles s’anotaven el 3de7 amb el pilar, el 5de7, el 4de7 amb el pilar i un vano de 5.

La colla local, els Nens del Vendrell, feia per Santa Teresa la primera aparició des de l’esclat de la pandèmia amb el 3de7, el 4de7 amb el pilar, el 4de7, el pilar de 5 i tres pilars de 4.

I parlem d’aquest cap de setmana esportiu, i és que el CB Valls Lear per fi, aconsegueix la primera victòria de la temporada. Les vallenques ho fan després de derrotar al Joana Ballart davant el Draft Gramanet per 3 punts, 55 a 52.

Amb una Tylinn Carter suprema amb vint punts, va poder guiar l’equip cap a la victòria local i fins i tot capgirar un marcador advers. Així ho explicava el tècnic del CB Valls Lear, Benet Ibáñez.

PUBLICITAT