Valls posa en marxa novament el procés per a dur a terme els pressupostos participatius a la ciutat. Enguany, arriba amb diverses novetats i és que es destinaran una part per a projectes del Centre Històric amb una dotació de 62.500 euros.

PUBLICITAT

La ciutadania pot presentar les seves propostes de l’1 al 30 de novembre, on hi hauran diverses sessions participatives per tal de recollir totes les propostes de les vallenques i vallencs.

Així doncs, es celebraran en diversos punts neuràlgics de la ciutat com és el cas de Vallsgenera, el Convent del Carme i els locals de les colles castelleres vallenques. Així ho explicava el regidor d’Acció Comunitària, Jordi Cartanyà.

Com és habitual es destinaran 250.000 euros per als pressupostos participatius i utilitzar-los en reactivar, rehabilitar o impulsar en diverses zones de la capital de l’Alt Camp.

Com a principal novetat, aquesta edició compta amb un joc per a famílies per promoure la participació a la gent jove i poder ajudar a formular propostes.

Tot plegat, es programaran les sessions en quatre eixos principals: cultura educació i oci, salut i esports, serveis públics i urbanisme i medi ambient i mobilitat.

Així doncs, durant tot el mes de novembre s’engegaran les propostes ciutadanes per decidir el destí dels pressupostos participatius a la ciutat de Valls.

PUBLICITAT