Destaquem el més important d’avui dimarts 19 d’octubre i és que Valls presenta els pressupostos participatius 2022.

PUBLICITAT

Enguany, arriba amb diverses novetats i és que es destinaran una part per a projectes del Centre Històric amb una dotació de 62.500 euros. La ciutadania pot presentar les seves propostes de l’1 al 30 de novembre, on hi hauran diverses sessions participatives per tal de recollir totes les propostes de les vallenques i vallencs.

Així doncs, es celebraran en diversos punts neuràlgics de la ciutat com és el cas de Vallsgenera, el Convent del Carme i els locals de les colles castelleres vallenques.

Com és habitual es destinaran 250.000 euros per als pressupostos participatius i utilitzar-los en reactivar, rehabilitar o impulsar en diverses zones de la capital de l’Alt Camp. Com a principal novetat, aquesta edició compta amb un joc per a famílies per promoure la participació a la gent jove i poder ajudar a formular propostes.

Tot plegat, es programaran les sessions en quatre eixos principals: cultura educació i oci, salut i esports, serveis públics i urbanisme i medi ambient i mobilitat.

Així doncs, durant tot el mes de novembre s’engegaran les propostes ciutadanes per decidir el destí dels pressupostos participatius a la ciutat de Valls.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls convocava aquest dissabte, al local, un assaig extraordinari per preparar la diada de Santa Úrsula de diumenge.

Com a proves més destacades, els de la camisa rosada completaven el 4de8 sencer, el 2de7 sencer, el pilar de 6 sencer, el 3de8 fins aixecador, el 2de8 amb folre fins a quints i el 5de8 fins a quints.

PUBLICITAT