La diada de Santa Úrsula es celebrarà amb el públic a peu dret i sense restriccions d’aforament, després que, des del passat divendres, s’hagin tret la majoria de restriccions d’aforament i l’activitat cultural pugui rendir, finalment al cent per cent.

PUBLICITAT

Així doncs, la diada de Santa Úrsula s’adaptarà a les noves mesures i veurà com l’aixecament de les restriccions per la covid-19 permetrà que més persones puguin gaudir dels diferents actes. 

D’aquesta manera, en les diferents activitats a l’aire lliure no hi haurà limitació d’aforament, tot i que en instal·lacions o equipaments en espais tancats l’aforament màxim serà del 80%.

La diada castellera de Santa Úrsula, que coincideix amb la darrera gran diada castellera que es va celebrar abans de l’inici de pandèmia, el 2019, i que va deixar els primers 3de9sf carregats de l’època moderna, transcorrerà amb total normalitat.

Ni públic assegut en cadires ni limitació d’espectadors. Tampoc hi haurà  limitacions en el nombre de castellers, i els accessos a la Plaça del Blat hi romandran oberts per la Diada Castellera de Santa Úrsula 2021.

PUBLICITAT