A perseguir la tercera victòria consecutiva. És l’objectiu de la UE Valls a El Vilar després del gran inici de la temporada dels de Manel Cazorla. Davant tindran al Viladecans, un equip que de moment no coneix ni la victòria ni la derrota.

PUBLICITAT

Dos empats ha aconseguit el conjunt barceloní aquesta temporada. Els vallencs arriben amb la moral ben alta després del triomf in extremis al camp del Solsona obra d’Arnau Miró. Així valorava la prèvia del partit, el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

L’equip vallenc buscarà seguir sent líder en solitari del grup 3 de Primera Catalana amb 7 punts. Manel Cazorla ha advertit que s’ha d’anar pas a pas, però que seria un gran inici començar amb 10 punts de 12 possibles.

El partit tancarà la jornada 3 i es disputarà diumenge a partir de dos quarts de set de la tarda a El Vilar davant el Viladecans.

PUBLICITAT