El claustre del Convent del Carme ha acollit aquest dissabte el tradicional debat previ sobre la diada castellera de Santa Úrsula, on hi han pres part els caps de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Més enllà de les previsions, els dos representants tècnics han avançat quin pla de preparació tenen de cara a les Festes Decennals 2021+1 del l’any que ve.

PUBLICITAT

En principi, les dues colles apostaran pels castells bàsics de 8 i el 2de7. Escoltem el cap de colla de la Colla Vella, Albert Martínez que, tot i ser una Santa Úrsula diferent, ha afirmat no s’ha de perdre respecte als castells que s’intentaran.

El cap de colla de la Colla Joves, Jaume Martí, ha explicat que estan treballant per arribar amb el castell de 9 de cara a les Festes Decennals.

La diada castellera de Santa Úrsula començarà, a partir d’un quart d’una del migdia, a la plaça del Blat. Serà una actuació sense restriccions, encara que tothom haurà de portar posada la mascareta.

PUBLICITAT