La Junta del Govern Local de Valls aprova la ubicació del futur Espai Jove de Valls. Serà a la plaça de les escudelles, al centre històric i on s’invertiran gairebé 300.000 euros per la seva execció i que ha estat redactat per l’arquitecte Alfons Güell.

PUBLICITAT

El nou Espai Jove vol convertir-se en la referència de les activitats juvenils i lúdiques i ser un centre de trobada entre els col·lectius i entitats vallenques. 

Així doncs, l’emplaçament escollit s’instal·larà en els baixos d’un edifici que estarà situat entre el carrer de Sant Antoni la plaça de les Escudelles per dinamitzar el centre històric. Així doncs, el futur Espai Jove de Valls tindrà una nova ubicació, en què s’espera que sigui un local dinàmic, polivalent i que connecti als joves de Valls al centre històric de la ciutat.

PUBLICITAT