Pla mitjà d'una parella d'agents dels Mossos, d'esquena, patrullant pel carrer de la Cort de Valls. Imatge del 14 d'abril del 2021. (Horitzontal)

Destaquem el més important d’avui dijous 28 d’octubre i és que Mossos volen pal·liar els robatoris a Valls mitjançant més controls exhaustius.

Pla mitjà d'una parella d'agents dels Mossos, d'esquena, patrullant pel carrer de la Cort de Valls. Imatge del 14 d'abril del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Amb tot, el cos policial ha diagnosticat en els darrers deu anys, que amb el canvi d’horari d’hivern i amb menys hores de llum al dia, els fets delicitius amb robatoris amb força augmenta a Valls.

Coneixedors d’aquests successos, els Mossos intensificaran la seva activitat aquestes setmanes per evitar robatoris amb força a diversos domicilis de Valls. El cos policial ha posat a disposició diversos consells de seguretat i han demanat a la població extremar precaucions per evitar aquest tipus de successos.

Mossos recomana que, davant de qualsevol sospita, anotin tota informació que sigui possible com és el cas de descripció, nombre de persones, vehicles o matrícules i trucar al 112 per tal d’evitar qualsevol intent de furt o robatori. Així doncs, els Mossos d’Esquadra de Valls posaran més efectius en les darreres setmanes per tal de pal·liar els robatoris a la ciutat.

La Junta del Govern Local de Valls aprova la ubicació del futur Espai Jove de Valls. Serà a la plaça de les escudelles, al centre històric i on s’invertiran gairebé 300.000 euros per la seva execció i que ha estat redactat per l’arquitecte Alfons Güell.

PUBLICITAT