Molt bon dia! aquest és el DAILY INFORMATIU DE RADIO CIUTAT DE VALLS. Avui destaquem que l’Ajuntament de Valls aprova els ajuts per al sector industrial afectat per la crisi de la COVID-19. Jonay González. Bon dia.

PUBLICITAT

En total, és una dotació total d’uns 100.000 euros en global, que es repartirà en una aportació única de 1.000 euros per cada empresa beneficiària o autònom. La finalitat dels ajuts és poder donar suport al teixit empresarial que s’ha vist reduïda la seva activitat per la pandèmia. Les empreses que s’hi poden acollir a les subvencions son les que han tingut una reducció del 30% l’any 2020 respecte el 2019.

Seran empreses industrials que tinguin seu social de Valls i donades d’alta en llicència al consistori vallenc i on es podran acollir a la seu d’ajuts tota mena d’indústries de productes agrícoles, d’alimentació, perfumeria. Rosa Maria Rovira, presidenta de VallsGenera i regidora d’Empresa i Ocupació explicava que el sector industrial, era un dels sectors necessaris a poder-los ajudar per la pandèmia.

Així doncs, el sector indústrial de Valls, un dels més importants rebrà uns ajuts econòmics per tal de revertir les pèrdues ocasionades per la COVID-19.

A més, el propi Ajuntament, ha renovat el conveni amb la llar del Jubilat.El regidor d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà i el president de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls, Joaquim Esteve, estampen la signatura d’un nou conveni de col·laboració que permet garantir iniciatives destinades a la gent gran.

Un acord, que farà que l’Ajuntament destini fins a 11.250 euros per a activitats de la Llar i el manteniment dels espais de la seu actual. Amb aquest nou pacte, el consistori vallenc expressa la voluntat de col·laborar amb la Llar en fer la orientació i assesorament d’activitats per al desenvolupament de la gent gran. A més, el consistori s’ocuparà de despeses de manteniment de l’edifici de l’actual Llar del Jubilat mentre no estigui enllestida la nova seu de Can Xapes.

PUBLICITAT