Foto: Jonay González

Nova victòria del Club Bàsquet Valls de nou amb un partit molt treballat per 78 a 68 davant el Martinenc. El conjunt vallenc va tornar a imposar la seva llei al Joana Ballart i ja suma la quarta victòria consecutiva i presenten candidatura per pujar de categoria.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Un resultat enganyós ja que els vallencs van desgastar als barcelonins a l’últim quart, però tot i així van patir en els altres tercers temps on fins i tot, els visitants van arribar a posar-se per davant al marcador en el tercer quart. Així valorava el duel el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

Oriol Besora va guiar l’equip a la victòria amb 18 punts amb 6 triples, en un partit on s’hi van anotar al segon quart fins a 5 triples consecutius. Emilio “Chacho” Martínez va ser el segon màxim anotador del partit amb 15 punts, i Guillem Fàbregas va ser qui va decantar el duel, amb un triple al darrer quart i una cistella ràpida. 

No va ser fàcil, ja que el jugador visitant Samake va anotar un total de 29 punts sent un escorcoll per la defensa vallenca. Una nova victòria treballada del Club Bàsquet Valls que es postula com un dels ferms candidats a pujar de categoria. El proper partit, serà d’aqui a dues setmanes, a la pista de l’Horta, dissabte 11 de desembre a tres quarts de set de la tarda.

PUBLICITAT