Els Teatres de Valls els dos darrers mesos han acollit una gran renovació en tot el seu rentat escènic. Especialment el Centre Cultural de Valls, que ja ha estrenat la càmera negra amb tot el repintat complet de la sala i el nou terra escènic que permet mantenir una major atenció dins la caixa negra. Es tracta, de la primera fase de renovació del Centre Cultural on s’han invertit uns 17.000 euros per poder recomposar el sòl.

PUBLICITAT

Els teatres vallencs també han finalitzat la instal·lació dels nous telons i cortinatges. Un enfosquiment del Centre Cultural que va ser inaugurat durant les Festes Decennals del 1991 i que coincideix el seu canvi per les noves festes de la candela 2021. Així explicava la remodelació del Centre Cultural, el regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala.

La segona fase es concentrarà en poder pintar el vestíbul de l’entrada, juntament amb el bar, les baranes de la sala. A més, es renovarà la sala amb il·luminació amb llums LED i fent-ho més sostenible. Es completarà aquesta renovació amb nous equips tècnics de llum i so tan al Centre Cultural i el Teatre Principal.

PUBLICITAT