Des d’aquest dimarts 30 de novembre, l’Associació de Restauradors de Valls és nou membre de la Federació de l’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT). En l’acte de presentació, el president de l’AEHT, Francesc Pintado, destacava que amb la incorporació de Valls s’aconsegueix tenir totes les associacions de restauradors de la demarcació.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el president de l’Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, posava en relleu el què suposa formar part d’aquesta federació.

Finalment, el regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris, ressaltava que amb aquesta entrada s’aconseguirà potenciar encara més la restauració de la ciutat.

L’acord entre les dues associacions té com a objectiu enfortir i representar el sector hostaler a l’Alt Camp sota el paraigua de l’AEHT, sense perdre la identitat i la trajectòria aconseguida per l’Associació de Restauradors de Valls fins al moment.

PUBLICITAT