El Consell Comarcal de l’Alt Camp ha acollit el balanç dels projectes Feder a la comarca en referència al patrimoni. En total, s’han donat per finalitzats fins a cinc projectes.

PUBLICITAT

És el cas de la torre de la Mixarda de Figuerola del Camp, l’entorn del castell de Vallmoll, les naus de Ca l’Orga de Picamoixons i el columbari romà i l’arbreda del Gaià de Vila-rodona. Així ho explicava el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp i alcalde del Pla de Santa Maria, Mateu Montserrat. 

Amb tot, encara queden cinc obres per poder executar-se dels fons FEDER que s’han endarrerit a causa de la pandèmia. És el cas dels castells de Rodonyà, la Fàbrica del Pla de Santa Maria i la consolidació del nucli medieval d’Alcover.

Durant el primer semestre de 2022 es realitzarà l’edició del material gràfic del projecte com l’emissió de falques, videos i banners, i on s’organitzarà un cap de setmana de Patrimoni de l’Alt Camp, en el que es podran visitar totes les actuacions millorades.

En total, el projecte dels fons Feder per poder desenvolupar la oferta turística de l’Alt Camp amb un pressupost de més de 2 milions d’euros.

PUBLICITAT