Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 15 de desembre.

PUBLICITAT

Avui destaquem que Valls està fent les primeres proves de com seran les lluminàries per les Decennals.

Valls es troba en la recta final per donar el tret de sortida de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. Concretament, queden 44 dies per iniciar-se les festes candelàries i on ja s’estan fent proves de les diverses llums que engalanen la ciutat.

S’ha pogut veure des de primera hora del matí encara des de la foscor, s’han pogut veure una prova pilot de les llums que tindran les Festes Decennals 2021+1. 

Unes lluminàries que porta a terme la companyia italiana MarianoLight amb més de 350.000 llums on s’espera incloure un espectacle audiovisual durant la festivitat.

Amb tot, les lluminàries musicals s’estrenaran el 28 de gener al Fornàs amb una calcada màgica i lluminosa a càrrec de la Compagnie des Quidams i els deu cavalls d’ivori que conduiran fins al passeig Tarradellas.

Recordem que per primera vegada, el muntatge de les lluminàries musicals es podrà veure en sis variants diferents durant els deu dies de les Decennals.

A més, també destaquem que la Pista de Gel, és un dels plats forts de les Decennals 2021+1.

La pista de gel serà un dels grans atractius de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. Aquesta instal·lació de caràcter familiar que ha preparat la comissió participativa d’Esports, el Patronat Municipal d’Esports, el Club Patí Valls i l’Hoquei Club Valls, compta amb el patrocini de Prat International Brands i Griffith Foods.

L’equipament, amb una superfície de més 400 metres quadrats i un aforament de 80 persones alhora per torn, s’ubicarà a la nova pista del complex esportiu del Vilar, a tocar del camp de futbol i el pavelló Joana Ballart.

La reserva d’entrades es podrà realitzar, a partir del 7 de gener, per la mateixa plataforma online de les Decennals a un preu popular de 2,5 menors d’edat i 3,5 euros els majors.

Per l’actual situació de la pandèmia es recomana efectuar preferentment la reserva d’entrades online, tot i que també es podrà realitzar presencialment a les taquilles centrals del Teatre Principal.

El cap de la comissió d’Esports de les Decennals 2021+1, Albert Mestres, explica quina normativa s’estipularà per poder-hi accedir.

PUBLICITAT