Valls celebrarà aquest dissabte 18 i diumenge 19 de desembre el tradicional Mercat de Nadal i Motius Nadalencs, un dels mercats més de carrer més típics i concorreguts de la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Al Mercat de Nadal s’hi podrà trobar una variada oferta d’arbres i verd, figures de pessebres, tions, vins i caves, mel, dolços, objectes artesanals, entre d’altres. El mercat s’ubicarà a la plaça del Pati i carrers de la Cort i Jaume Huguet. Serà obligatori l’ús de la mascareta tant per paradistes i visitants. L’horari serà dissabte de 10 del matí a 9 del vespre i diumenge de 10 del matí a 8 del vespre.

La ciutat de Valls fa més de vuit segles que celebra mercat setmanal, fet que corrobora l’arrelament i prestigi dels mercats de la capital de l’Alt Camp. Al Mercat de Nadal es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat amb els carros que d’antic portaven els pagesos i criadors d’aviram per anar a vendre als mercats de la ciutat.

D’altra banda, també se celebrarà el Mercat d’Art Jove a la plaça del Museu Casteller. Tindrà lloc dissabte de les 10 del matí a les 9 del vespre. S’hi podrà trobar artesania, pintura, il·lustracions, roba, complements, fotografia i productes naturals. Es tracta d’una mostra que organitza la regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls.

Com a novetat, hi haurà una actuació castellera dins el recorregut del Mercat de Nadal, començant a la plaça del Pati i seguint pel carrer de la Cort i carrers adjacents.

Dissabte, a partir de les dotze del migdia, serà el torn de la Colla Joves Xiquets de Valls i diumenge, a la mateixa hora, serà el torn de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. En el que serà l’última diada de l’any, ambdues colles es plantegen castells de 7 i rodar molt els castellers per arribar en condicions en les cites programades per les Festes Decennals de la Mare de la Candela 2021+1.

PUBLICITAT