El proper diumenge 6 de febrer, a les set de la tarda, al Teatre Principal, el duo format pel vallenc Medir Bonachi i el reusenc Gerard Marsal actuarà en directe en un concert de música electrònica i piano, una proposta neoclàssica, amb noves composicions i algunes peces del seu últim disc “Homaro, humanitat en esperanto”.

PUBLICITAT

El projecte “nUn” oferirà al públic un espai sonor contemporani, amb estil de música obert a diferents perfils d’espectadors, que aporta reflexió i acompanyament, gaudi, calma i profunditat, influenciada per artistes nòrdics com Arvo Pärt, la proposta de Medir Bonachi i Gerard Marsal reformula treballs anteriors com “Homaro, humanitat en esperanto” combinant instruments acústics i melodies electròniques.

Tot i que ja es coneixien, Bonachi i Marsal van coincidir l’any 2018 a la planta d’un hospital quan tots dos van ser pares per primer cop.

Arrel de la recent paternitat, van iniciar un camí de reflexió al voltant de la humanitat i els seus valors que va prendre forma musical, un disc amb diferents col·laboracions, principalment de músics de corda, i amb peces inspirades en valors com la gratitud, l’honestedat, la pau o la humilitat.

Malauradament, la presentació del CD “Homaro, humanitat en esperanto” tal i com estava prevista, va veure’s afectada per la situació provocada per la crisis sanitària.

Les Decennals 2021+1 acolliran l’evolució d’aquest treball, “nUn”, un espai musical per a la reflexió i el creixement personal, amb el piano del vallenc Medir Bonachi i la música electrònica del reusenc Gerard Marsal.

Una proposta 100% quilòmetre zero. Les entrades ja estan a la venda les 24h al canal Codetickets Decennals i també a les taquilles del teatre Principal de Valls.

PUBLICITAT