Compte enrere ja per les Festes de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 en què s’hi hna reunit els representants de les 11 comissions participatives de les Decennals per coordinar els darrers preparatius de la Taula de Coordinació de les Decennals i que han proposat alguns canvis en matèria de Salut.

PUBLICITAT

Els principals canvis, es deuen en els horaris dels concerts a la Vela Principal que començaran abans del previst per finalitzar a les 00:30h de la nit, limit que la Generalitat ha avançat a la Fundació que continuarà vigent per als espectacles malgrat que es preveu que no hi hagi toc de queda nocturn.

A més, aquests concerts hauran de ser amb públic assegut, una opció que l’organització ja havia pactat amb els grups actuants, ja que des de l’inici de la pandèmia les cadires han vingut sent la fórmula que la Generalitat ha decretat en la major part d’aquest període, i que ja s’ha aplicat en nombroses celebracions i festivals arreu del país com a mesura de prevenció de la salut.

Això afecta també als balls d’orquestra ja que la normativa que la Generalitat contempla prorrogar no preveu que es pugui ballar. D’aquesta manera, el ball de gala passarà a ser concert de gala, mentre que els balls de les quatre orquestres del pavelló Xavi Tondo esdevenen concerts de nit, a la mateixa hora.

També, es faran noves funcions per tal de donar cabuda a la totalitat del públic. Això fa que s’ajustin els aforaments al 70% que generen els tres espectacles al Teatre Principal protagonitzats pels artistes vallencs Mar Ulldemolins, Cristina Murillo i Ricard Farré s’ampliïn amb noves funcions per tal de donar cabuda a la totalitat del públic. 

L’organització ha decidit realitzar aquestes noves sessions per no perjudicar els assistents, redistribuint les persones que ja disposen de localitats i respectant al mateix temps les noves limitacions de cabuda. 

De retruc, aquestes noves funcions permetran que es posin a la venda noves entrades per a aquests muntatges que des de fa setmanes tenien gairebé totes les entrades exhaurides.

PUBLICITAT