Arrenca de nou la lliga regular després de les vacances de Nadal per la Unió Esporitva Valls. Serà a casa davant el Vista Alegre en el primer partit del 2022 pels de Manel Cazorla que volen retrobar-se amb la victòria després de 4 partits consecutius aconseguint empats tant a El Vilar com fora de casa.

PUBLICITAT

Davant tindran un Vista Alegre amb necessitats, ocupant llocs de descens i a 4 punts de l’Alcarràs.

Amb tot, s’espera el re-debut de Cesc Martínez amb el conjunt vallenc després de deixar la Pobla de Mafumet i com a nova i única incorporació del mercat d’hivern als de la capital de l’Alt Camp. Així valorava aquest enfrontament, el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Així doncs, la Unió Esportiva Valls que voldrà regalar a l’afició el primer triomf de l’any i trencar amb una dinàmica de quatre empats consecutius per reenganchar-se a la part alta de la classificació.

Tot plegat, amb un 70% d’aforament a El Vilar per les restriccions de contenció de la pandèmia de la COVID-19. El partit, serà diumenge a un quart d’una del migdia.

PUBLICITAT