Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 ja han començat. Al punt de la una del migdia, l’aparcament de l’Hort del Carme ha estat l’escenari de la tronada inaugural de la celebració a càrrec de la Pirotècnia Llanera de Ranes del País Valencià. Abans de l’esclat, s’han disparat 24 morterets en commemoració del 24è desenari.

PUBLICITAT

Durant el matí d’aquest divendres 28 de gener, també ha tingut lloc, a l’Ajuntament de Valls, la penjada dels quadres de les dues vallenques il·lustres: Maria Murtra i Dolors Vives; i la sortida al balcó consistorial de l’Àliga i el Gegantó Lladrefaves. Aquests dos elements del seguici cerimonial han estat acompanyats per Bufalodre-Cobla Ministers. Per la seva banda, al pavelló Xavi Tondo s’han fet dues sessions de l’espectacle adreçat als centres educatius.

Quant a les propostes de la tarda-vespre, destaca, entre moltes altres, l’obertura de la FiraCastells, el pregó a càrrec de Marc Moncusí, l’encesa de les lluminàries i el concert de Don Patricio.

Podeu assabentar-vos de tota la programació de les Festes Decennals 2021+1 escoltant l’agenda que fem cada dia a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT