El Club Bàsquet Valls torna al camí de la victòria després de la derrota inesperada contra el Barberà, davant el Roser per 48 a 59. Els vallencs segueixen enganchats a la part alta de la classificació, en un grup d’allò més igualat a l’EBA.

PUBLICITAT

Els d’Oriol Pozo van emportar-se el partit sent superiors en tots els períodes però amb marcadors molt ajustats i en què es va trencar a partir del tercer quart, en què van ampliar-se les diferències a set punts.

El millor del partit va ser Adrià Trouvé amb 16 punts sobretot sota la pintura amb un 4 de 5 en tirs de dos i comandats per Emilio el Chacho Martínez amb un 2 de sis en triples i en tres de cinc de tirs de dos.

Finalment, Oriol Besora, també va ser un dels destacats amb 13 punts i amb 3 triples des de l’exterior. Triomf important del Club Bàsquet Valls a la pista del Roser i que apreta molt més la part alta de la classificació amb 9 victòries i 4 derrotes, mateix balanç que Salou i Olivar, a l’espera dels partits endarrerits del Castelldefels.

El proper partit, els vallencs tornen al Joana Ballart per enfrontar-se al SESE diumenge a les 19h de la tarda.

PUBLICITAT