Derbi d’alts volts el d’aquest dissabte entre el Club Bàsquet Tarragona i el Club Bàsquet Valls. Dos equips que ara mateix travessen dinàmiques diferents, però que tots dos conjunts es troben lluitant per l’ascens a la part alta de la classificació. El CBT es troba imparable, superant els tres partits fora de casa i líder indiscutible del grup C-1 de la Lliga EBA amb 12 victòries i només 3 derrotes.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el Club Bàsquet Valls arriba després de l’ensopegada a casa davant el SESE i amb la baixa amb el que resta fins a final de temporada per lesió de Marcus Vinicius i la rescissió de contracte de Boris Voykov.

Tot i això, el conjunt vallenc ha guanyat en pistes molt complicades com és la de l’Olivar i amb la motivació del derbi i de posar pressió a la part alta de la classificació. El tècnic del CB Valls, Oriol Pozo explica que en aquest tipus de partits pot passar qualsevol cosa.

Un CBT que ha recuperat criteri interior amb un gran estat de forma de Ferran Torres i amb els joves absolutament endollats, com és el cas de Marc Buscail i Kristian Mendes que van esdevenir decisius en el triomf davant l’Horta. El tècnic del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez explica la motivació que suposa jugar un derbi d’aquestes característiques.

Un derbi que promet ser de màxims, ja que una victòria del CBT suposaria allunyar encara més a un perseguidor immediat i un triomf del CB Valls provocaria apretar encara més el grup C-1 de la Lliga EBA. El partit, serà dissabte a les 19h de la tarda i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT