El risc de rebrot es dispara fins als 4.420 punts en les darreres dades COVID a Valls, 2000 punts més que fa una setmana. Es tracta d’una tendència a l’alça dels darrers dies i tot coincidint una setmana després de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

PUBLICITAT

Unes dades que no es registraven des del 26 de gener, on es va arribar al màxim pic de contagis de la sisena onada. Una tendència a l’alça en les dades epidemiològiques a Valls es registren des del passat 5 de febrer. Així explicava la situació, el director de l’Ambulatori del Cap Ingasi Sarró de Valls, Josep Maria de Magrinyà.

Uns indicadors que a Catalunya va a la baixa i que a Valls i a l’Alt Camp es troben clarament a l’alça. L’Rt és de 1,31 a Valls i a la comarca es registra amb 1,04. Entre la setmana del 4 al 10 de febrer, a Valls s’han diagnosticat fins a 478 casos mentre que a la comarca de l’Alt Camp se n’han sumat 732.

Així doncs, l’índex de PCR positives és d’un 19,78% en la darrera setmana i actualment hi ha 7 persones ingressades a la capital de l’Alt Camp a causa de la malaltia. Unes dades preocupants que respecte a la demarcació de Tarragona és del triple, i que confirma una tendència a l’alça respecte les dades a la baixa al conjunt de Catalunya.

En la darrera setmana no s’ha registrat cap defunció i la mitjana d’edat dels casos positius és de 35 anys.

PUBLICITAT