El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Òscar Peris i el jugador de pàdel professional, Guillem Figuerola, van signar, el passat divendres 11 de febrer, un contracte d’esponsorització. D’aquesta manera l’ajuntament de la ciutat patrocina al jugador vallenc i ho fa amb una aportació econòmica de 600 euros. Per altra banda, Figuerola incorpora el logo de VisitaValls a l’equipació esportiva amb la què competirà.

PUBLICITAT

La Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls té com un dels seus objectius la promoció de la ciutat en general i especialment el foment del turisme, així com la promoció, proporcionar una posició competitiva de ciutat, basada en transmetre als visitants l’autenticitat, la singularitat i incentivar-los a viure experiències úniques.

Així mateix, es produeix una consonància entre els valors derivats de la pràctica de l’esport, com són, la cultura de l’esforç, la tolerància, l’honestedat, el respecte, el sacrifici i la superació personal i els valors que estan incorporats en la Regidoria de Comerç i Turisme de Valls. L’esport en general i esdeveniments esportius en particular que comporten aquestes competicions esportives de pàdel, poden establir unes relacions bidireccionals amb la Regidoria de Comerç i Turisme, per afavorir el desenvolupament turístic de la ciutat de Valls mitjançant els esdeveniments esportius a través de difusió i promoció de la imatge de la ciutat.

PUBLICITAT