El cartell de colles participants de la diada castellera de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès del proper 30 d’agost, a la plaça de la Vila, ja és públic.

PUBLICITAT

A les 9 del matí d’aquest dimecres, a través de les xarxes socials de la Festa Major de la capital de l’Alt Penedès, el quintet d’administradors ha anunciat que hi participaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa.

La novetat més destacada és el canvi dels Minyons de Terrassa per la Colla Jove Xiquets de Tarragona, formació que va prendre-hi part el 2019, última edició celebrada amb normalitat.

Per culpa de la situació sanitària provocada per la Covid-19, Sant Fèlix no ha tingut castells en els darrers dos anys. El 2020 hi va haver un acte simbòlic i el 2021 pilars de 4.

D’altra banda, el coordinador artístic de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls 2021+1 i gestor cultural, Jordi Bertran, tornarà a exercir de cap de plaça per tal que l’actuació més esperada de l’estiu casteller compleixi amb totes les mesures d’agilitat i seguretat.

PUBLICITAT