La Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls organitza la quinzena edició del Concurs de relats Breus de Sant Jordi. Hi poden participar joves d’entre 12 i 35 anys en diverses categories. El termini per presentar els treballs acaba l’11 de març.

PUBLICITAT

La dotació total dels premis és de 1.220 euros repartits en diverses categories: els premis del Grup A són de 180 euros (1r premi) i 80 euros (2n premi) i els premis del Grup B i C són de 220 euros (1r premi) i 130 euros (2n premi), respectivament. En concret, en primer lloc, el Grup A s’adreça als alumnes escolaritzats als centres de secundària de Valls i es divideix en 2 categories: en el Grup A.1. hi poden participar els alumnes de 1r i 2n d’ESO i el Grup A.2. és per 3r i 4rt d’ESO. En segon lloc, el Grup B s’adreça a persones de 16 a 25 anys i, en tercer lloc, el Grup C es destina a persones de 26 a 35 anys, totes elles residents al Camp de Tarragona.

El concurs compta amb la col·laboració de les llibreries vallenques Adserà, Ditec, Tram i Roca que donen nom als premis i aporten un xec regal de 30 euros per a les 4 persones guanyadores del grup A, estudiants d’ESO.

Tots els treballs presentats hauran de complir aquestes característiques: hauran de ser inèdits, no poden haver guanyat cap concurs anteriorment, hauran d’estar escrits en català i tenir una extensió màxima de 3.000 paraules.

Les modalitats d’entrega dels relats es pot fer de dues maneres: a través de correu electrònic a concursrelats@relats.cat o presencialment/telemàticament a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

PUBLICITAT