L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls i l’Ajuntament, davant la situació d’emergència humanitària a causa de la invasió d’Ucraïna per part de la Federació Russa, han impulsat una primera campanya d’ajuda humanitària amb caràcter urgent de suport al poble ucraïnès. Amb el lema “Valls amb Ucraïna”, el consistori i els voluntaris de protecció civil de la ciutat fan una crida a les vallenques i vallencs a sumar-se a la iniciativa i a donar aliments, roba per a la llar, material mèdic de primera necessitat i productes d’higiene personal.

PUBLICITAT

En concret, fins dijous 10 de març, els ciutadans podran fer les seves aportacions de material en dos espais: pavelló municipal Xavi Tondo i Volpini (passeig President Tarradellas, 2), tots els dies de 8 del matí a 9 del vespre; i a l’Ajuntament (plaça del Blat, 1), tots els matins, de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia i, també en horari de tarda, els dimarts i dijous de 5 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre.

La campanya s’emmarca en les diferents iniciatives que s’estan impulsant arreu de Catalunya a través de la Coordinadora Operativa d’Associacions de Voluntaris de Protecció Civil en col·laboració amb el Consolat General d’Ucraïna a Barcelona que garantirà l’enviament del material a la població afectada per la guerra.

PUBLICITAT