L’Ajuntament de Valls promou la celebració del 8M, Dia Internacional de les Dones, amb una dotzena d’actes commemoratius que s’allarguen durant tot el mes. S’han previst exposicions, tallers, rutes i altres propostes de caire participatiu.

PUBLICITAT

Els actes de caràcter institucional previstos per aquest dimarts 8 de març consistiran, en primer lloc, a partir de les onze del matí, en la descoberta d’una placa commemorativa en record a les infermeres de l’Hospital d’infecciosos, ubicat durant la Guerra Civil en l’actual edifici de l’escola de la Candela.

Seguidament, a les dotze del migdia, a la plaça del Blat, hi haurà la lectura d’un manifest institucional, a càrrec de les dones emprenedores Heura Musté Segura i Laia Benaiges Monné. La regidoria d’Igualtat posa l’accent enguany en l’emprenedoria per destacar la feina de dones que trenquen sostres de vidre en un context econòmic especialment complicat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Més enllà dels actes institucionals, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, la mateixa regidoria d’Igualtat ha distribuït a tots els centres educatius de la ciutat i als edificis municipals llaços grans de color lila que ja es troben penjats en llocs visibles de les seves façanes.

PUBLICITAT