Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 8 de març i feliç dia de la dona treballadora! Avui destaquem que ja és tot a punt pels actes institucionals del 8-M a Valls.

PUBLICITAT

Al punt de les 12 del migdia, la plaça del Blat ha estat l’escenari de la lectura del manifest institucional del 8 de Març amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Des de la regidoria d’Igualtat s’ha fet l’encàrrec a Heura Musté i Laia Benaiges, dues emprenedores locals,  amb la voluntat de representar totes aquelles dones emprenedores que trenquen sostres de vida i cada dia combaten desigualtats i discriminacions per aconseguir una normalització feminista.

El manifest, entre d’altres aspectes, ha posat en relleu que els drets de les dones no estan plenament garantits. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, ha destacat que més enllà del 8 de març s’han de recordar les desigualtats que pateixen les dones.

A Tarragona, a partir de les 7 de la tarda, des de la plaça Imperial Tarraco, tindrà lloc una manifestació unitària organitzada per la Plataforma 8M Camp de Tarragona. Tornant a Valls, els actes més immediats del Dia Internacional de la Dona seguiran aquest dimecres 9 de març, a partir de dos quarts de sis de la tarda, des de la plaça del Blat, amb un recorregut de coneixement urbà amb perspectiva de gènere, a càrrec del col·lectiu Punt 6.

Amb motiu del 8-M, també s’ha instal·lat una placa en record de les infermeres de l’Hospital d’Infecciosos. ha començat, a les 11 del matí, a l’Escola Mare Déu de la Candela, amb el descobriment d’una placa commemorativa per recordar les infermeres de l’Hospital d’Infecciosos que hi havia ubicat en aquest punt durant la Guerra Civil.

PUBLICITAT