La Unió Esportiva Valls qualla una de les seves millors actuacions en la seva primera visita a un dels camps més icònics del futbol català, la Bòbila, per 0 a 3 davant el Gavà.

PUBLICITAT

Els vallencs van emportar-se una merescuda victòria gràcies a una segona meitat incomensurable i que permet somiar als de la capital de l’Alt Camp en la lluita per ascendir a Tercera Federació.

El primer cop el faria Bati, de nou amb l’estratègia com a protagonista per obrir la llauna a la segona meitat. Un gol clau, ja que a partir d’allà, l’equip creixia i una acció des de la banda dreta, acabava amb un remat que refusava el porter i aprofitaria Toldrà per fer el 0 a 2 visitant.

Un moment dolç per la Unió Esportiva Valls i que tancaria el partit, gràcies a un darrer gol, només dos minuts després de Joan Domingo. Així valorava aquesta victòria, el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Una victòria dolça que permet somiar als de la capital de l’Alt Camp que ja es col·loca tercer a només un punt de La Rapitenca que ha descansat aquesta jornada i a dos del Viladecans que es col·loca líder.

Sisena victòria consecutiva per la Unió Esportiva Valls, que entra de ple en la cursa pel liderat, i el proper partit, tornarà a casa per enfrontar-se al Martorell.

PUBLICITAT