L’Ajuntament de Valls ha organitzat per Setmana Santa un casal  lingüístic de català per a nens i nenes de 6 a 12 anys nouvinguts que necessiten un reforç. Es farà en horari matinal de dilluns 11 al dijous 14 d’abril a les instal·lacions de l’Escola La Candela. S’ha ofert a l’alumnat d’educació primària de totes les escoles de Valls i ha tingut una molt bona acollida.

PUBLICITAT

El casal lingüístic és una iniciativa de la Regidoria d’Educació i Política Lingüística en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. La regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, explica la finalitat d’aquest servei.

El casal ofereix unes 40 places i es cobriran totes, per la qual cosa la regidoria ha sol·licitat als centres educatius de Valls que tan sols derivin al casal aquells nens i nenes que considerin que poden beneficiar-se més del recurs docent. A diferència d’altres casals, aquest té la particularitat que, més enllà del lleure o l’aprenentatge a través del joc, el seu principal objectiu és el reforç i la pràctica de la llengua catalana per afavorir la cohesió social i l’adaptació dels xiquets i les xiquetes al municipi que els ha acollit.

PUBLICITAT