Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dilluns 11 d’abril. Avui expliquem que Valls aposta pel servei gratuït d’acollida matinal de les escoles bressol. 

PUBLICITAT

Els dos centres, els Tabalets i Xiquets i Xiquetes, deixen de cobrar el cost d’aquest servei a les famílies usuàries de les dues llars. La mesura s’aplica amb efecte retroactiu i, per tant, ja no es cobraran les hores d’acollida efectuades fins ara.

Amb aquesta decisió, les regidories d’Igualtat i d’Educació i Política Lingüística s’alineen ja durant aquest curs amb la política del Departament d’Educació de la Generalitat d’iniciar ja la gratuïtat per a les famílies de l’escolarització de l’infantil 2 de cara al proper curs escolar 2022-2023. 

Aquesta mesura, fruit d’un acord entre el Departament d’Educació i les entitats municipalistes, beneficia sobretot l’alumnat, però també suposa millores per al sistema educatiu i les famílies, i permet combatre el despoblament rural, de la mateixa manera que ho fa la gratuïtat del servei d’acollida matinal a les llars municipals de Valls.

PUBLICITAT