El Club Bàsquet Valls Lear afronta un partit a vida o mort definitivament en les seves aspiracions per la permanència. Serà a domicili, a la pista del Safa Claror, on si encaixen una nova derrota, es confirmarà el descens matemàtic al Campionat de Catalunya de Primera Categoria.

PUBLICITAT

Les de Benet Ibáñez van encaixar una àmplia derrota al Pavelló Xavi Tondo davant el TGN Bàsquet per 34 a 76 i només els queda la possibilitat de classificar-se pel play-out tot i que no depenen d’elles mateixes.

La carambola hauria de ser màxima. Les vallenques han de guanyar al Safa Claror a domicili, vèncer a la pista del Balaguer, i esperar que el TGN Bàsquet, ja matemàticament salvat i sense jugar-se res, guanyessin, com a mínim un dels seus dos partits restants.

Una possibilitat pràcticament inèdita, que passa per dues victòries consecutives i esperar però és l’última fòrmula que els hi queda aferrar-se a les vallenques. Només val guanyar els seus dos últims partits a domicili i esperar alguna punxada.

Una derrota més en un dels dos compromisos ja certificaria matemàticament el descens directe ocupant la quarta plaça a la fase de permanència. El partit entre el Safa Claror i el Club Bàsquet Valls Lear es disputarà el dia de Sant Jordi, dissabte 23 d’abril a les 18h de la tarda.

PUBLICITAT