La Unió Esportiva Valls cau a davant La Rapitenca per 2 a 1 i s’allunya del liderat que dona accés a la Tercera RFEF.

PUBLICITAT

Els vallencs van desaprofitar una ocasió clara de gol amb 0 a 1 al marcador, que podria haver sentenciat el duel, però La Rapitenca va acabar de capgirar el resultat mitjançant l’estratègia.

Aquestes eren les impressions del tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Els vallencs van avançar-se al marcador mitjançant Kako al minut 57 de partit, després d’una primera meitat igualda on el Valls portava la batuta del partit i cert perill sobre la porteria dels ebrencs.

Toldrà va tenir la opció del 0 a 2, després d’un error defensiu clamorós dels locals, però va acabar enviant la pilota fora i deixava amb vida a La Rapitenca.

Això ho aprofitarien els locals, primer amb un penal clar que transformarien els locals per la igualada i després en una jugada d’estratègia, a poc més de deu minuts pel final, sentenciaria el partit pels líders de Primera Catalana.

Derrota de la Unió Esportiva Valls que perd una oportunitat d’or per superar al líder i s’allunya a 4 punts amb un partit més, del somni de la Tercera Federació. El proper partit, la Unió Esportiva Valls s’enfrontarà a casa, davant el Tàrrega.

PUBLICITAT