OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dilluns 25 d’abril. Avui destaquem que el ple de Valls demanarà la retirada del PDUAE.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

Aquest dimarts 26 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, se celebrarà la sessió plenària ordinària del mes d’abril amb el Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Plana de l’Alt Camp (PDUAE) com a protagonista. Tant PSC i CUP, presentaran mocions de rebuig contra aquest projecte.

D’altra banda, els grups municipals del consistori treballen en consensuar una moció conjunta, justificant que la ciutat no necessita més terrenys industrials. De fet, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, s’ha compromès amb l’Associació de Propietaris i Veïns de Baiona, a retirar aquest pla director urbanístic. 

S’espera que al ple d’aquest dimarts un representant dels Propietaris i Veïns de Baiona intervinguin per donar la seva posició en contra.

Al ple també es debatrà una moció de la CUP sobre la privatització de serveis que treballen pel benestar de les persones i una altra de Junts per Valls i ERC per augmentar el servei de viatgers a la ciutat.

PUBLICITAT