El Club Bàsquet Valls Lear confirma el seu descens matemàtic a Primera Catalana després de la seva derrota a la pista del Safa Claror per 85 a 64.

PUBLICITAT

Les vallenques tenien molt poques opcions de salvar-se després de perdre en tots els compromisos en la fase de permanència, i un miracle només podia evitar una hipotètica salvació per les de Benet Ibáñez.

A la pista del Safa Claror, es va confirmar tots els presagis, i és que les de la capital de l’Alt Camp van perdre de 21 punts, en un partit similar als anteriors, baix nivell anotador i concedint masses atacs locals.

Al primer quart, les vallenques van resistir i aguantar al marcador 22 a 22, però una aventatge al segon període de set punts, ja posava les coses molt complicades per les vallenques.

A la represa, tot i igualar el tercer període, les blanc-i-vermelles tenien la pressió de guanyar per 11 punts més, cosa que ja no es produïria, perque el Safa Claror era molt superior al darrer període i va acabar guanyant el partit de 21 punts per 85 a 64.

El Club Bàsquet Valls Lear que s’acomiada definitivament de Copa Catalunya, i tancaran la fase de permanència a la pista del Balaguer.

PUBLICITAT