Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Ràdio Ciutat de Valls d’aquest dilluns 2 de maig! Avui destaquem que hi ha hagut rècord de votacions als pressupostos participatius.

PUBLICITAT

Aquest dilluns, després de l’acte públic d’escrutini a l’Ajuntament de Valls, s’han presentat els resultats de les votacions ciutadanes dels pressupostos participatius per a l’any 2022. En total, 1.165 persones han pres part en el procés de votació, assolint la xifra més alta de participació.

En concret, no tan sols s’han recuperat els nivells anteriors a la pandèmia de la Covid-19, sinó que s’han batut també els registres de totes les edicions anteriors. En concret, l’índex de participació ha assolit el 5,5% del cens, per sobre del 4,45% del 2019, fins ara l’edició que havia estat més participativa.

Del total de 1.165 vots emesos, 841 (72,2%) van ser presencials en els diferents punts de votació habilitats en espais municipals o en urnes mòbils, mentre que 324 (27,82%) van ser de ciutadans que van optar per votar on-line a través de la web municipal o mitjançant l’aplicació mòbil App Tràmit.

PUBLICITAT