Molt bon dia i benvinguts al Daily Informatiu de Ràdio Ciutat de Valls d’aquest dilluns 9 de maig. Avui destaquem que Laia Castells és la nova regidora de cultura de l’Ajuntament de Valls. Luis Blain, bon dia.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Valls ha fet efectives aquest dilluns les modificacions del cartipàs municipal després de la renúncia de Marc Ayala a la seva acta de regidor. 

Laia Castells, fins ara regidora d’Acció Cívica i Joventut, ha estat nomenada nova responsable de la regidoria de Cultura i també presidenta dels organismes autònoms Xarxa de Cultura i Museu de Valls.

Per la seva part, Bàrbara Flores assumeix la regidoria d’Acció Cívica i Joventut i, fins a l’entrada de Manel Odina com a nou regidor de l’Ajuntament, mantindrà temporalment les seves actuals competències a Medi Natural.

En el moment que Odina prengui en el plenari possessió de l’acta de regidor, assumirà les competències delegades de medi natural, medi rural, animals, torrents i gestió dels equipaments municipals. 

Per últim, Sònia Roca, regidora d’Urbanisme, Centre Històric i Patrimoni, ha estat nomenada segona tinent d’Alcaldia. Escoltem l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, que ha anunciat les modificacions de cartipàs aquest mateix migdia.

PUBLICITAT