El pròxim dissabte 14 de maig, a les 20 hores, el Centre Cultural de Valls es convertirà en l’escenari on es desfermarà l’univers esbojarrat de “Les irresponsables”, la hilarant comèdia d’embolics d’aquesta temporada. Basada en l’obra del dramaturg argentí Javier Daulte, la representació està dirigida per l’actriu i directora de teatre i cinema Sílvia Munt, un dels noms més destacats de les arts escèniques contemporànies.

PUBLICITAT

L’espectacle arrenca quan la Núria, la Lila i la Fabi, tres amigues de mitjana edat es disposen a passar un cap de setmana juntes fora de la ciutat. Una d’elles acaba de viure una separació traumàtica, i això mou les altres dues a voler-la ajudar. Els resultats del suport de les amigues, però, només fan que complicar les coses. Les tres es veuran arrossegades, esgraonadament, minut a minut, per un corrent d’emocions a flor de pell que les convertirà en autèntiques irresponsables. Així, a banda de l’amistat, hi apareixen altres temes com la humiliació i la venjança.

Què passaria si un dia, de cop i volta, decidíssim que ens cal fer tot allò que ens ronda pel cap? Han de tenir topall, les nostres fantasies? Com podem saber si estem actuant bé o no, encara que es parteixi des de la bona de fe? Aquesta és la mena de preguntes que planteja, entre situacions còmiques, l’obra Les irresponsables. 

Més enllà de la diversió assegurada i de les reflexions que pugui suscitar, Les irresponsablesés una oportunitat única per veure, juntes, a dalt de l’escenari, les actrius Cristina Genebat (Les noies de Mossbank Road, El inocente o Merlí), Marta Marco (53 diumenges, Les noies de Mossbank Road, Soldados de Salamina o Merlí) i Nora Navas (La nit de la iguana, El quadern daurat, Dolor y gloria, Pa negre, Formentera Lady o Les de l’hoquei). Totes plegades acumulen un currículum actoral extraordinari.

Les entrades per assistir a la representació de l’obra còmica Les irresponsables ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica les 24 hores per mitjà del web www.valls.cat, o bé presencialment, a les taquilles centrals del Teatre Principal dimecres de 18h a 21h, i divendres de 12h a 13.30h.

PUBLICITAT